top of page

PERSONLIG TRÄNING

Hos oss kan du välja mellan Singel, Duo eller TEAM.

Vilken PT typ är du? Kom in på en kostnadsfri konsultation.

1

SINGEL

Få en skräddarsydd träningsupplevelse med en personlig tränare som fokuserar helt på dina mål och behov. PT Singel ger dig individuell coaching och anpassade träningsprogram för att maximera din framgång och hälsa.

2

DUO

Dela träningsglädjen med en vän eller partner med DUO. Ni får fördelarna av personlig träning tillsammans och uppmuntrar varandra till bättre prestation och resultat. Träna tillsammans och uppnå era mål med stöd från er personliga tränare.

3

TEAM

TEAM är det perfekta valet för dig som vill dela din PT med andra. Träna i en liten grupp med personlig tränare som skapar anpassade träningsprogram och ger er motivation och vägledning för att uppnå era träningsmål tillsammans.

VI HAR PT FÖR VARJE SMAK

VARFÖR SKA DU VÄLJA PT?

ALLT FLER VÄLJER PERSONLIG TRÄNING

Efterfrågan har ökat mycket snabbt under de senaste åren! Orsakerna är många och vi kommer i denna text fokusera på det viktigaste.

 

KUNSKAP

- En Personlig Tränare har ett stort intresse för träning. Det innebär att din PT håller sig uppdaterad på vad som händer inom träning, detta i första hand genom fortlöpande utbildningar. Du får professionell hjälp för att öka prestationsnivån avseende styrka, flexibilitet, uthållighet, kroppshållning, balans, koordination och hjärt/kärlhälsa. Du får hjälp att uppnå och behålla en hälsosam kroppsvikt.

 

MOTIVATION

- Även en toppidrottare har tränare. Därför att en tränare inte bara instruerar, utan även motiverar. Du får hjälp att ge det där lilla extra under dina träningspass och det är det som gör skillnaden!

 

SÄKERHET

- Med en PT får du snabbt in den korrekta tekniken. Detta minskar förstås risken för skador. Genom att ha goda insikter om hur kroppen fungerar kan en Personlig Tränare visa dig bra tekniker och ett säkert utförande av varje rörelse.

 

TIDSEFFEKTIVITET

- Genom att få din träning grundligt planerad utifrån dina förutsättningar och mål, sparar du både tid och kraft.

 

RESULTAT

- Du utvecklas snabbare, får de resultat som du eftersträvar. Du mår bättre och minskar risken för skador som inte bara påverkar din träning utan också ditt vardagsliv. Andra fördelar är ökad energi och uthållighet, många upplever också en stress- och ångestreducering.

Kan du tänka dig att dela en PT med andra för att ha ännu roligare till ett lägre pris? Då ska du testa TEAM.

erbjudande 2024.png
bottom of page