top of page

OM OSS

om oss pa traningsbruket.png

VÄLKOMMEN TILL TRÄNINGSBRUKET

Välkommen in i gemenskapen och det familjära gymmet i Broby. Träningsbruket ligger i Brobys norra industriområde, bredvid Bolist. 

 

I våra lokaler kan vi erbjuda det mesta som har med träning och hälsa att göra, här tränar du i en härlig atmosfär, i en trevlig gemenskap. Hos oss kan du ung som äldre liten som stor träna tillsammans med likasinnade och alltid känna dig välkommen!

Vi erbjuder träning i grupp för dig som senior eller för dig som vill utmanas, fria vikter, Cardio, utomhusträning, kostrådgivning samt personlig träning både enskilt och i grupp. Vi erbjuder alltid hjälp och stöd för att komma igång.

 

Varmt välkommen i gemenskapen!

Är du intresserad av att jobba som gruppträningsinstruktör hos oss?

Vill du bli en del av vårt härliga instruktörsteam på Träningsbruket i Broby? Vi växer och behöver utöka vår grupp av instruktörer/inspiratörer.

 

Vi ser att du kan leda träningspass hos oss med minst en till två gånger i veckan, förmiddagar och eller kvällar. Det viktigaste för oss är inte vilken erfarenhet du har utan att du är en positiv person som vill inspirera andra till lustfylld träning. 


Som instruktör hos oss får du utbildning och vägledning av vårt team. Vår ambition är att vi tillsammans ska hjälpa varandra till att bli de absolut bästa inspiratörerna för våra kunder. Det ska vara enkelt att träna!
 

Kom och var med i vårt gäng du också!

 

Kom ner till Träningsbruket och prata med oss om du är intresserad, eller kontakta oss på mail & berätta mer om dig.

Image by Erlend Ekseth
bottom of page